Havfiske

f8

Alle får fisk i Flatanger!

Fisket har vært særdeles bra de siste årene og bortimot alle våre gjester har de siste sesongene fått den fisken de ønsket. Sjøen utenfor brygga og den vesle fjorden innenfor Lauvsnes gir gode muligheter for agnfiske etter flyndre og hyse. Også makrell om sommeren.

Utover mot det åpne havet har fjorden mange små øyer og dype renner. I de grunne områdene er det fint å fiske torsk og sei med lett utstyr. Innimellom biter stor lyr, som får stanga til å bøye seg helt inn til håndtaket. De dype delene av fjorden har stor brosme, lange og torsk. Ellers er hyse og makrell vanlige fiskearter i fjorden.

Når været er godt, kan du fiske på åpent hav. Med Zanzibar’s nye båter med store motorer er det mange sportsfiskere som går langt ute på havet og oppnår eventyrlige fangster.  Fisket etter torsk,sei og kveite samt dypvannsfiske etter brosme, er godt. Ellers gir et godt uerfiske helt spesielle opplevelser, både på havet og ved matbordet.

For nye gjester kan det være greit å leie en guide for første fiskedag for å bli raskere kjent med fiskeplassene i Flatanger. Kontakt Paal for bistand!

Alle våre båter er utstyrt med ekkkolodd og kartplottere som sikrer deg fisk på turen.

Velkommen til en opplevelsesrik fiskeferie her i Flatanger.